Star Wars: Squadrons alleen te spelen in first person

Afhankelijk van je voorkeuren is het volgende nieuws heel goed of heel slecht. De ontwikkelaar van Star Wars: Squadrons, Motive, heeft namelijk naar buiten gebracht dat de game alleen vanuit het first person perspectief te spelen. Creative director Ian Frazier heeft dat in een interview met Gamespot gedeeld en hij legt ook uit waarom:

“The whole game is designed from the ground up to be first-person all the way through. You are the pilot. All the diegetic information is built into the hud, so you could turn off all the game layer UI if you want and rely entirely on your instruments. We want that to be the core experience.”

De reden hiervoor is dus zodat een speler geen HUD hoeft te gebruiken en alle informatie in de cockpit kan aflezen.

Wat vind jij van deze keuze? Laat het ons weten in de reacties! Star Wars: Squadrons verschijnt op 2 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc (Origin en Steam).

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Vind het alleen maar goed, hopelijk is het niet al te arcade (zoals SWB2) maar dat er ook wat sim pilot tactische elementen in de game zit en qua diepgang.

 2.   
  CozierMass's avatar

  shame

 3.   
  mmx's avatar

  @DutchGamer-W-: wat jij zegt sluit ik mij bij aan.

 4.   
  BozeBever's avatar

  Prima keuze. Er wordt immers altijd op 1 ingeleverd als je kan kiezen. Ik noem een star wars Battlefront, ace combat of willekeurige racegame. Goed dat ze het aandurven!