Zijn dit de eerste beelden van de nieuwe Dragon Age?

Vannacht was EA Play te zien, en velen hoopten wellicht op nieuws over één van de weinige franchises die Electronic Arts (en BioWare) nog niet om zeep hebben geholpen: Dragon Age. Hoewel deze franchise niet bij naam genoemd werd, zou het wél kunnen dat we al beelden hebben gekregen van deze game.

De chief studio officer van EA, Laura Miele, hield namelijk een verhandeling over de mogelijkheden van de nieuwe consolegeneratie, waarbij afbeeldingen uiteraard niet konden ontbreken. Tijdens deze presentatie werd BioWare genoemd, waarbij een drietal prachtplaatjes werden getoond. Op de eerste afbeelding (hierboven te bewonderen) zien we een boom in wat lijkt op een kerkhof.

Op het tweede plaatje zien we een soort poort, bedekt met spul waarvan oplettende fans al snel in de gaten hadden dat het red lyrium betreft. Dit is een krachtigere en meer verslavende variant van lyrium dat alleen kan worden bewerkt door de dwergen. Dit mineraal verdunt de Veil en zorgt er dus voor dat geesten en demonen met de fysieke wereld in aanraking kunnen komen.

Tot slot zien we… iets. Hoewel het niet duidelijk is wát we precies zien, zien we wel heel duidelijk dat het vergeven is van red lyrium. Het lijkt er dan ook op dat dit mineraal belangrijk is in de volgende Dragon Age.

Maar net als met Skate 4 geldt dat we de volgende Dragon Age (áls dit hem al is) voorlopig nog niet gaan spelen. Sterker nog, de kans is aanwezig dat Skate 4 eerder verschijnt, aangezien in deze presentatie niet eens de naam van de franchise werd genoemd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren