Extreme hitte draagt bij aan ontwerp PlayStation 5

Mocht je benieuwd zijn waarom de PlayStation 5 een heel stuk groter is dan zijn voorgangers, dan hebben wij het antwoord voor je en die is eigenlijk heel plausibel. De console is stukken groter omdat de console enorm veel hitte produceert. Dit alles heeft te maken met de prestaties die de hardware en nieuwe technologie levert en ervoor zorgt dat het een en ander nog niet optimaal koelt. Om dit op te lossen heeft Sony wat meer ruimte rondom de onderdelen vrij gehouden voor betere luchtcirculatie.

De nieuwe console van Sony moet aan het eind van dit jaar beschikbaar zijn en wij kunnen in ieder geval niet wachten om aan de slag te kunnen met het nieuwe paradepaardje. Dat de console zo warm wordt heeft in de winter dan meteen wat extra voordelen.

 1.   
  TylerDurden8's avatar

  1e versie is groot, lomp en heet. Klinkt een beetje als de eerste versie van ps2, ps3 en ps4 lol.

  kga gewoon wachten tot na een jaartje of 2 de slim versie komt. sony doet dit ook slim want die slim versies zijn altijd veel mooier dan die 1e versie koekblikken. (ofja koekblik, febreze zeepdispenser in het geval van de ps5)

  iedereen met een ps4 heeft nu wel de pro of de slim in zijn huis staan. ik ken niemand meer die de orginele console heeft, want waarom zou je

 2.   
  tijn80's avatar

  @TylerDurden8:
  Ik heb de 1e versie. Heb nog geen 4K-tv, dus zie geen nut in het extra geld uitgeven aan een Pro. Qua mooi? Mijn consoles staan allemaal in een gesloten kast.

  Maar als inderdaad hitte een mogelijk probleem is bij deze console, is het misschien wijs om de 2e versie af te wachten

 3.   
  Papachico's avatar

  @TylerDurden8:

  Ja, want een slim versie is compact waar alles lekker dicht op elkaar zit. Dit zorgt tevens niet voor extreme hitte hoor, dat je ventilator straks kapot gaat.

  Geef mij een normale dan een slim versie.

 4.   
  mmx's avatar

  Misschien kunnen we er tosties op bakken tijdens het gamen,handig.

 5.   
  Rolf31's avatar

  LICHTcirculatie? Cool 😉

 6.   
  Rolf Maas's avatar

  @Rolf31: Nieuwe feature! Niet opgemerkt?

  Ok.. toch maar aangepast, thanks!