Zo ziet de PlayStation 5 eruit

Tijdens de persconferentie van de PS5 is de console voor het eerst getoond. Sony toont ballen met een futuristisch design en de kleuren wit-zwart, daarnaast kent het apparaat rondingen en is het minder hoekig dan de PS4. Ook zijn een aantal accessoires aangekondigd, als een nieuwe HD camera, een dock voor de DualSense-controllers, een afstandsbediening en een draadloze headset. Ook zullen er twee varianten verschijnen, een digitale versie en een versie met discs.

De PlayStation 5 verschijnt eind 2020 wereldwijd. Wat denk jij van het design van de PlayStation 5? Laat het ons weten in de reacties.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik vind hem echt super gaaf eruit zien, veel leuker dan die langwerpige vierkant van xbox.
  Maar ik hoop echt dat er ook een zwarte volledig komt, al dat wit nee sorry dat kan echt niet.

 2.   
  BozeBever's avatar

  Ik zal wel de enige zijn, maar ik vind microsoft qua design echt 100x voorlopen op sony. Dit is allerminst een tijdloos ontwerp. Over een paar jaar is dit echt niet mooi meer. Leuk voor in een tesla, lelijk voor in een interieur.

 3.   
  Turk–Life's avatar

  vet!!!

 4.   
  LightFasher's avatar

  Ziet er goed uit, ik moet nog wel even kijken waar een hoe ik hem neerzet. Als ik naar de discdrive kijk is het best een groot apparaat.

  Ik wacht nog wel even een jaartje met de aanschaf, ik heb nog genoeg PS4 games op de plank liggen.

 5.   
  bambam1979's avatar

  Vind hem spuuglelijk (disk versie, Digital Edition net wat mooier) en loeigroot. Volgens een berekening gebaseerd op het formaat van de disk drive is hij zelfs groter dan de PS3 Phat en de eerste Xbox One (die betamax videorecorder).

 6.   
  BozeBever's avatar

  Overigens, Ziggo, mocht je meelezen. Dit zou het dus wel goed doen als router.

 7.   
  Papachico's avatar

  Allereerst vond ik het echt een slecht event. De games zijn treurig, sorry. Veel kinderspelletjes dat ik bijna twijfelde of ik niet naar een Nintendo event zat te kijken. De opkomst van “explore games” doet mij ook niet zoveel. Soort Death Stranding en Journey type games. Demon Souls Remastered is wel gaaf mja, blijft een remake dus niks nieuws. Horizon Zero Dawn was miss nog wel t beste en hoe Godfall zal zijn is afwachten.

  De PS5. Wow! Mag hopen dat ik em ook liggend neer kan zetten want dat is beter voor de disc. Tevens hoop ik wel dat tie ook in t zwart komt want holy shit, deze “router” ziet er in t wit mega lelijk uit.

  Al met al had ik meer verwacht. Shit event. Sorry but not sorry.

 8.   
  mmx's avatar

  Hoe komen ze erop wat een afschuwelijk lelijk ding. Dit is gewoon een miskleun qua ontwerp echt jakkes.

 9.   
  GsA_Dragonheart's avatar

  Leuk ontwerp, maar ik zie al direct problemen bij het design. Airflow gaat precies een probleem worden. Hopelijk heb ik het mis maar zoals de ps4 pro opstijgt als een straaljager tijdens grafish zware games heb ik hier wel schrik voor.

 10.   
  mmx's avatar

  Ik koop deze wel maar zet de console uit het zicht.vind gen echt lrlijk