Borderlands: The Handsome Collection gratis bij Epic Games Store

De Epic Games Store (EGS voor vrienden) gaat lekker met zijn gratis games, soms zelfs té lekker: toen GTA 5 eerder deze maand gratis werd weggegeven, was het dataverkeer te groot voor de servers van Epic, waardoor het winkelplatform offline ging. Maar desondanks bleef het bedrijf maar doorgaan met elke week gratis games weggeven: vorige week was het de beurt aan Civilization 6. Twee grote titels achter elkaar, dus je zou zeggen dat ze er weer wat kleins in gooien om kosten te besparen.

Maar nee, hoor! Deze week kunnen we Borderlands: The Handsome Collection aan onze bibliotheek toevoegen. Dit is dus twee voor de gratis prijs van één: deze bundel bevat opgepoetste versies van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Dit zijn twee van de meest gevierde co-op-games van het afgelopen decennium, dus wellicht is dit een leuke om op te pakken met je vrienden tijdens de restanten van de corona-lockdown.

Zoals gewoonlijk zijn deze games te claimen tot en met donderdag. Donderdag om 17:00 (Nederlandse tijd uiteraard) kunnen we weer een nieuwe game gratis aan onze collecties toevoegen.

  1.   
    rolf1977's avatar

    Volgende week is het Ark: Survival Evolved