Gratis Ultra HD Texture Packs voor Borderlands beschikbaar

Eerder vandaag wisten we de release-datum van Borderlands 3 bekend te maken, maar er is nog meer nieuws voor fans van de serie. 2K Games heeft zojuist naar buiten gebracht dat er Ultra HD Texture Packs beschikbaar zijn voor Borderlands, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Ze zijn volledige gratis naar binnen te halen voor pc, Xbox One en PlayStation 4, mits je al een exemplaar van de game(s) hebt. De texture packs worden ervoor dat de games in een 4K resolutie gespeeld kunnen worden.

Voor mensen die het eerste deel niet hebben is een nieuwe versie van het eerste deel vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit zorgt voor het debuut van Borderlands op deze generatie consoles. Mensen die de pc-versie al hebben krijgen de update gratis via Steam.

Mocht je nog een savegame hebben op een console van de vorige generatie, dan kun je die ook gebruiken op de PS4 en Xbox One. Je dient ze dan wel handmatig over te zetten. Heb jij met alle hype omtrent Borderlands 3 zin om in de eerdere delen te duiken? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren