DOOM Eternal heeft verborgen third-person modus

Al anderhalve week kunnen we weer op brute wijze gehakt maken van demonisch gespuis in DOOM Eternal. De game blijkt al zeer populair en zelfs het franchiserecord werd al in het eerste weekend verbroken.

Inmiddels hebben diverse spelers steeds meer geheimen van DOOM Eternal ontdekt. Mede dankzij cheats en console commando’s krijgen ze steeds meer voor elkaar. Zo bleek eerder al dat een pistool uit DOOM 2016 in Eternal te gebruiken is door middel van een cheat. De ontwikkelaar had dit pistool echter geschrapt uit de game, omdat het naar verluidt niet bij de actie en snelheid van Eternal zou passen.

Een opvallende optie die ook ontdekt is, is de mogelijkheid om de game in een third-person modus te spelen. DOOM Eternal wordt normaal gesproken vanuit een first-person gespeeld, maar blijkbaar is het dankzij de cheat engine software en commando’s via de cheat engine table mogelijk om een third-person modus te activeren.

Misschien een beetje technisch en omslachtig voor sommige spelers, maar het ziet er wel bijzonder uit.

 1.   
  mmx's avatar

  Deze opties zijn zeker alleen voor de PC versie??

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @mmx: het programma Cheat Engine (voor Windows) is noodzakelijk, dus ja 😉

 3.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: heej Patrick ik heb een probleem. Ik protbeer een hdd die ik gebruikt heb op mijn xdoos terug te formateren naar wi dows 10 .heb alles geprobeert maar hij verdomt het.Weet jij een oplossing,vast bedankt MMX

 4.   
  Patrick Meurs's avatar

  @mmx: volg de volgende link, dat gaat sneller dan alles uittypen XD

  https://youtu.be/F5ew6rzzGZo

  Hopelijk lukt het hiermee. Succes!

 5.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: bedankt voor je info ik ga direct aan de slag .

 6.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: het is gelukt bedank voor de link.