Saints Row IV: Re-elected komt naar de Nintendo Switch

Saints Row IV komt – net als diens voorganger – naar de Nintendo Switch. Wie in 2013 nog niet de dubieuze eer heeft gehad om met The Boss het Witte Huis te terroriseren, krijgt daar vanaf 27 maart wederom de kans voor aangeboden door de vriendelijke vrienden bij Volition.

Om de deal een beetje smeuïg te maken komt de game met een mindblowing 25 DLC-pakketten, waarbij de liefhebbers van een fysieke versie helemaal verwend worden. Bij pre-order krijgen deze lucky bastards namelijk een superhippe Saints Row Presidential Pin Badge Set aangeboden. Zo zo mensen, doe maar sjiek hoor! Om de twijfelaars nog over de streep te trekken is er ook nog eens een trailer online verschenen, welke wij je natuurlijk niet willen onthouden.

Mocht je nu helemaal uit je steelpannetje gaan omdat Saints Row IV: Re-elected eindelijk naar je favo handheld console komt, we gunnen het je van harte. Mocht je totaal het tegenovergestelde sentiment aan dit nieuw overhouden en het gevoel hebben dat de wereld er weer een stukje op achteruit is gegaan, dan snappen wij dat ook. Aan de reacties op het “Volition is met een nieuwe Saints Row bezig”-nieuws te merken, zijn er nogal wat van die laatstgenoemde groep.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren