Saints Row: Undercover te spelen via emulator of gemodde PSP

Afgelopen week toonde ontwikkelaar Volition de geannuleerde game Saints Row: Undercover, een eigen versie in de franchise voor de PlayStation Portable. De titel werd in 2009 voor de handheld ontwikkeld, maar is op den duur geannuleerd. De bestanden van Undercover bestaan nog en Volition heeft besloten de game speelbaar te maken voor het publiek.

De developer heeft een ISO-bestand overhandigd aan de website Unseen64, die nu drie download mirrors open heeft staan om Saints Row: Undercover te kunnen downloaden. Je zult echter een emulator of een gemodde PSP nodig hebben om het spel af te kunnen spelen. Het is een lichtelijk dubieuze situatie, want emulators en modden van hardware is niet overal even legaal.

The developer handed an ISO file over to Unseen64 for preservation, and the site has three download mirrors set up. You’ll need an emulator or perhaps a modded PSP to play, which is dubious legal territory – so make sure you’re fully across the legalities of emulation and hardware modding in your territory before you dive in.
Echter, de game komt direct bij de ontwikkelaar vandaan, dus hier maken we wel een uitzondering voor, toch?

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Ik krijg binnenkort de saints row van jullie binnen bedankt dus ga die ff spelen ben er blij mee meer gamevoer is altijd welkom