Saints Row: The Third komt in mei naar de Nintendo Switch

Goed nieuws voor de fans van Saints Row, want Saints Row: The Third: The Full Package komt op 10 mei naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Deep Silver bekend gemaakt. De game uit 2011 krijgt alle beschikbare extra content mee, namelijk drie missiepakketten en dertig items die eerder beschikbaar werden gesteld als DLC.

De hame verscheen eerder op de PS3 en Xbox 360 en bij Gamersnet waren we erg te spreken over de game. Check vooral ook onze Saints Row: The Third review.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Misschien moeten ze eerst even kijken of ze de game 2 weken voor release niet naar de nieuwe console van Epic kunnen halen /s

 2.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Wut, nu nog? Zo’n cult classic was het nou ook weer niet.

 3.   
  Tadao's avatar

  Vraag me af of Nintendo censor wou of niet

 4.   
  BozeBever's avatar

  Saints row voelt toch altijd een beetje als de serie die tussen de tweede open-wereld knallers (gta IV en V) uitkwam en daardoor enig succes had, al verbleek het bij de leenheer. Het werd ook altijd met elkaar vergeleken ondanks dat het zeker qua humor en geloofwaardigheid niet echt met elkaar kon worden vergeleken. Maar om nu te zeggen dat het een klassieker is… Laatste kans om er toch nog een beetje geld uit te halen, al zal het mijn geld niet zijn.