The Last of Us 2 bevat seks en naakt

Het eerste deel van The Last of Us was al een extreem gewelddadige game. Het was dan ook geen verrassing dat die game was gericht op een volwassen publiek. Echter, er was geen seks te vinden in de game. Dit gaat volgens de leeftijdsclassificatie van de game veranderen, want volgens het Amerikaanse equivalent van PEGI (ESRB) zal de game “blood and gore, intense violence, nudity, sexual content, strong language [and] use of drugs” bevatten.

Sinds eerdere trailers is het geen geheim meer dat Ellie een romantische relatie heeft met Dina en met bovenstaande omschrijving zouden we wellicht ook op dat vlak wat actie kunnen zien. We zullen het weten op 29 mei als de game verschijnt, exclusief voor de PlayStation 4.

 1.   
  mmx's avatar

  Wat maakt dat nou uit naakt en sex helemaal niks laat The Last of is 2 maar snel naar de consoles komen. Wil je echte rotzooi zien kijk dan maar naar het journaal.

 2.   
  tijn80's avatar

  Doet Naughty Dog eindelijk zijn naam eer aan

 3.   
  mmx's avatar

  @tijn80: dat is helemaal waar .

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  sja sommige doen dr nogal moeilijk over… Als de stempel 18+ erop staat magde er vanuit gaan dat die mensen wel ooit eens iets van gemeenschap gezien hebben. En wellicht veel allang eerder.. Dan word zombies en slachtpartijen makkelijker gewaardeerd dan een bats stukje… Sommige landen zijn daar nogal preuts in. Nu kun je je wel ergens afvragen of het natuurlijk daadwerkelijk zoveel toegevoegde waarde heeft. Maar hey zo kun je alles wel zwart/wit gaan bekijken.

 5.   
  tijn80's avatar

  @CHILLOZZ: Ik vraag me überhaupt af of er in nederland op leeftijd wordt gecontroleerd voor een game.

 6.   
  mmx's avatar

  @tijn80: ik denk dat er hier in NL niemand naar kijkt.

 7.   
  Anoniem-1705305198's avatar

  Exclusief Op de ps5 denk eerder op de ps4

 8.   
  BearsRidingTanks's avatar

  nice

 9.   
  Turk–Life's avatar

  Lekker belangrijk

 10.   
  Anoniem-2116695385's avatar

  Alleen voor de ps 5 staat er geschreven wel , die us er nog niet 29 mei.

 11.   
  CHILLOZZ's avatar

  @tijn80:
  IMO hoeft dat helemaal niet. De game word verkocht aan iemand die die leeftijd heeft. Dan ligt de verantwoording ook bij die persoon. Als hij/zei vind dat zijn/haar kinderen de game mogen spelen Moeten ze zich er ook van bewust zijn waarom er die leeftijd aan die game hangt. En er dus geweld/seks enz enz in voor kan komen..

 12.   
  mmx's avatar

  @CHILLOZZ: ik ben het best wel eens met jullie. Maar dan komen de kids buiten en wat denk je dat ze op school horen en zien onder elkaar dan moeten de ouders bewakers nemen om ze te beschermen tegen de buitenwereld.

 13.   
  Anoniem-1918478945's avatar

  Noice

 14.   
  Dennisduin's avatar

  @Anoniem-2116695385: ik zie juist staan exclusief voor de ps4 want ze gaan niet wachten op de ps5