Releasedatum The Last of Us 2 bekendgemaakt

Nadat er eerder al vele geruchten over een mogelijke releasedatum voor The Last Us 2 de ronde deden en Neil Druckmann, de vice-president van Naughty Dog, de fans van het spel zelfs moest laten dimmen omdat hij teveel vragen omtrent deze kwestie kreeg, is het hoge woord er dan nu toch eindelijk uit.

In de spectaculaire trailer, die te zien was in de State of Play van Sony, is onder meer te zien dat je wederom de tuigen van je paard strak kan trekken wanneer je door, wat het lijkt, gigantische vervallen gebieden aan het trekken bent. Ook heeft Ellie een hulpmiddel gevonden om te kunnen zwemmen, nadat ze in het eerste deel constant hulp nodig had van Joel, kan Ellie nu zelfs een boot besturen.

Maar gelukkig was daar dan ook meteen de verrassing waar een ieder op zat te wachten. Ongeacht of Ellie nu zelf over het water heen kan gaan, keert Joel terug in het tweede deel van The Last of Us om Ellie wederom te helpen. Ditmaal om ‘de klus te klaren’. Zo blijkt maar weer dat niet elke theorie op het wereldwijde web te vertrouwen is.

Ook was nog kort een glimp op te vangen van de bekende clickers en de, tot op heden, nog onbekende nieuwe soorten geïnfecteerden van het Cordyceps herseninfectie. Het lijkt er in ieder geval op dat het nieuwe deel nog grimmiger en bloedstollender gaat zijn dan het The Last of Us al was.

The Last of Us 2 verschijnt op 21 februari exclusief op de PlayStation 4.

 1.   
  Anoniem-366182492's avatar

  Zo dat werd tijd !!!!

 2.   
  OnOwned's avatar

  Chooo-choooo. Iemand een ritje op de hypetrein?

 3.   
  blackname's avatar

  Als het verhaal ook maar half zo goed word ben ik tevreden. En zo te zien zit dat dik in orde.

 4.   
  Sander Klijn's avatar

  JAAAAA!!!!

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Noice! Dat worden weer goeie en heftige uurtjes. Niet erg dat de game niet meer in 2019 uitkomt, dit najaar heeft voor mij al genoeg titels.