Nieuwe kleding verkrijgbaar in Red Dead Online

We vorderen inmiddels al weer gestaag in 2020 en de feestdagen zijn voorbij. Dit betekent dat de besneeuwde prairies in Red Dead Online inmiddels zijn verdwenen en het meteen tijd is voor nieuwe kleding. Weg met die dikke jassen en aantrekken die nieuwste mode.

De catalogus van Wheeler, Rawson & Co. is weer flink aangevuld met de laatste mode uit de 19e eeuw. De kleding is deze week meteen in de aanbieding en is blijvend in de winkel aanwezig. Zo is onder andere de Rivera Hooded Tunic, de McCrum Pants en een collectie van Baldock Hats verkrijgbaar. De Boutell Hat en Leavitt Jacket zijn ook in de winkel te vinden, maar zullen slechts tijdelijk beschikbaar zijn.

Bovendien is het een goed moment om te investeren in de nieuwe Moonshiner-rol. Zodra je voor 13 januari Rank 3 behaalt, dan krijg je een exclusieve variant van de Kelley Boots. Verder krijg je een coupon als je een lading Medium-strength Moonshine verkoopt. Met deze bon kan je met 30% korting een Norfolk Roadster paard aanschaffen.

Vergeet ook niet om je account te beveiligen met tweestapsverificatie. Zo zorg je er niet alleen voor dat je minder snel gehackt kan worden, maar krijg je er ook verschillende bonussen en kortingen voor, onder andere voor de gewilde Outlaw Pass.

  1.   
    Anoniem-1933899765's avatar

    Geef ons GTA-6 in plaats van al die flauwe kul