Bonussen in Red Dead Online voor inschakelen tweestapsverificatie

Steeds vaker horen we over hacks en datalekken, dus het is niet onverstandig om dingen als two-factor authentication op zoveel mogelijk van je online accounts in te schakelen. Maar in het geval van Red Dead Online en GTA Online is niet alleen veiligheid een voordeel: als je de functie inschakelt voor je Rockstar Social Club-account, krijg je bonussen in de online componenten van de immens populaire games.

Concreet gaat het om 500.000 in-game dollars voor GTA Online en tien Gold Bars in Red Dead Online. Daarnaast zegt Rockstar in de toekomst nog meer bonussen uit te delen aan mensen die de tweestapsverificatie hebben geactiveerd in de Rockstar Social Club.

Als je two-factor verification inschakelt, moet je middels een code op je telefoon, tablet of browser bewijzen dat jij het bent die op een nieuw apparaat probeert in te loggen. Zo worden hackers dus buiten de deur gehouden, tenzij ze ook toegang hebben tot je toegangscode. Deze instelling is te vinden in je Social Club-profiel onder Settings.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren