Red Dead Online krijgt nieuwe rol: de Moonshiner

Goed nieuws voor fans van Red Dead Online, want na de Trader, Bounty Hunter en Collector (check hier de rollen-gids) is er een vierde rol onderweg naar de game. De Moonshiner handelt in illegale drank en is in feite een nieuwe soort Trader die zich specialiseert in die heerlijke drug die we alcohol noemen. De Moonshiner kan speciale skills vrijspelen waardoor je nog betere drank kunt maken, de wet kunt ontwijken en concurrenten kunt uitschakelen.

Om Moonshiner te worden dien je eerst Trader te zijn en een Sell Mission voltooien of Rank 5 bereiken. Vervolgens wordt je via Cripps geïntroduceerd bij Maggie Fike, een zeer befaamde drankstoker. Via haar kun je je handeltje starten vanuit je eigen Moonshining Shack. Dit huis is van buiten een normale woning, maar in de kelder is alles te vinden om je illegale handel te starten.

Naast je werk binnen je rol worden er ook nieuwe verhalende missies geïntroduceerd, waarbij je op jacht gaat naar de vijanden van Maggie Fike. Uiteindelijk zal je nieuwe recepten vrijspelen en kun je uiteindelijk zelfs een geheime bar openen. Deze is qua uiterlijk ook aanpasbaar, zelfs met country band en dansvloer.

De Moonshiner-rol verschijnt op 13 december in Red Dead Online op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren