Stemacteur Sigma wil meer Nederlandse uitspraken in Overwatch

Afgelopen weekend was heel cosplayend Nedrland weer aanwezig op de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht. Jonny Cruz, de stem achter Lucio, en Boris Hiestand, Sigma, waren aanwezig om handtekeningen uit delen en vragen te beantwoorden over hun karakters in Overwatch. Hierbij deelde Boris Hiestand zijn wensen voor Sigma.

Sinds de komst van Siebren de Kuiper, ook wel bekend als tank-hero Sigma, zijn er regelmatig Nederlandse uitspraken te horen in de game. Tijdens een Q&A-sessie op Dutch Comic Con laat stemacteur Boris weten dat hij veel uitspraken die Sigma doet ouderwets vindt. Als het aan hem ligt horen we binnenkort modernere voice lines en ook doet hij suggesties. Zo liet hij doorschemeren dat hij “Nu is het tijd voor een bitterbal” of “Je krijgt een koekje van eigen deeg” goede opties vindt.

Naast modernere uitspraken zou de Nederlander ook graag een skin voor zijn karakter willen zien die een Nederlands tintje heeft. Behalve een oranje skin zijn er voor Sigma namelijk geen vaderlandlievende cosmetics.

Of Blizzard gehoor geeft aan de wensen van Hiestand is nog maar de vraag. Hij laat namelijk ook weten dat hij tot op heden geen inspraak heeft gehad over zijn huidige voice lines.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren