Pokémon fans bedanken ontwikkelaar met hashtag

Het is een spannende tijd voor ontwikkelaar Game Freak. Het bedrijf staat op het punt om Pokémon Sword en Pokémon Shield uit te brengen, maar desondanks zijn veel gamers ontevreden over sommige keuzes die het bedrijf maakte voor de nieuwste Pokémon-game. Hierdoor besloten fans massaal om Game Freak een hart onder de riem te steken met een hashtag.

Een groep gamers is voor de release al ontevreden over de game. Dit onder andere door het ontbreken van experience share en ophef rond de National Pokedex. Om ontwikkelaar Game Freak ook eens wat positieve woordjes te laten horen zijn fans #ThankYouGameFreak gestart om hun waardering voor het bedrijf te laten zien.

De positieve vibes worden massaal de kant van Game Freak opgestuurd. Veel fans delen met de wereld wat de Pokémon-franchise voor hen heeft betekend. Er zijn zelfs mensen te vinden die op hun trouwdag graag een plekje vrij maken voor de populaire pocket monsters.


Het is nog vijf dagen wachten tot we aan de slag kunnen met Pokémon Sword en Pokémon Shield. Hou dus Gamersnet in de gaten voor de review!

 1.   
  Anoniem-1119560325's avatar

  Ikzelf sla even weer een paar generaties, misschien kom ik zelfs pas terug wanneer ze een keer met echte innovatie komen (in de trend van zelda botw)

 2.   
  Anoniem-423699454's avatar

  @Anoniem-1119560325:

  same, dezelfde”vibe” hangt gewoon niet meer

 3.   
  Anoniem-79195241's avatar

  Pokémon heeft mij al zoveel mooie momenten bezorgd. Ik was al van kleinsafaan een grote Pokémon-fan. Ik speel ook samen met mijn opa Pokémon GO

 4.   
  Anoniem-539239909's avatar

  De moeiljikheidsgraad is met de jaren enorm achteruit gegaan. Erg jammer….

 5.   
  Anoniem-1645162100's avatar