Extra korting op games voor leden PlayStation Plus

Sony heeft momenteel een nieuwe sale lopen die enorm hoge kortingen op diverse games geeft. Als lid van PlayStation Plus worden de kortingen momenteel zelfs verdubbeld en lopen die kortingen ineens op tot wel 70%!

Zo zijn toptitels als Red Dead Redemption 2, Control en Far Cry 5 verkrijgbaar met respectievelijk 25%, 15% en 35% korting. Als PlayStation Plus-lid heb je dus 50%, 30% en 70% korting. Op die manier verdien je jouw abonnement wel terug, zeker gezien de prijzen van het abonnement ook nog eens omhoog zijn gegaan.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  50%,30% en 70% klinken mij – op een prijs van €60,- op spellen van (meer dan) een jaar oud niet echt als korting en meer als: “dit zou de prijs al lang al geweest zijn als we geen monopoliepositie hadden gehad”.

 2.   
  Anoniem-1236013472's avatar

  @Alfa Warrior: dit is de prijs ook al lang, gewoon je spellen niet digitaal kopen 🙂

 3.   
  xmOhChickx's avatar

  Het is mooi meegenomen wanneer er toevallig iemand is die een specifieke game wil kopen, gewacht heeft tot dat die game uiteindelijk afgeprijsd werd en tevens ook PS-Plus lid is, dan is het natuurlijk alleen maar nog mooier ”hoe meer korting, hoe beter” natuurlijk! Maar verder ben ik het groot deels wel eens met wat @AlfaWorrior hieronder zegt (;

 4.   
  Anoniem-1069546138's avatar

  Met hoeveel geld is het. PS plus abonoment gestegen