Epic Games gaf onterecht officiële waarschuwingen in Fortnite

Fortnite-spelers liepen eerder deze week tegen een bijzonder probleem aan. Terwijl ze in spectator-modus meekeken met hun vrienden kregen ze van Epic een officiële waarschuwing. Ze zouden namelijk schuldig zijn aan het zogenaamde ‘teaming’.

Het zal je maar gebeuren: Je bent online aan het rondhangen en opeens word je beschuldigd van vals spelen. Wegens een bug in het meekijken met een actieve game-sessie kregen veel Fortnite-spelers onterecht officiële waarschuwingen. Door een fout in het systeem werden spectators gezien als samenwerkende spelers.

Inmiddels heeft Epic Games de betrokken spelers hun excuses aangeboden. Ook bieden ze aan om hen te compenseren door middel van het verstrekken van gratis V-bucks, de currency van Fortnite. Getroffen spelers krijgen 1000 V-bucks op hun virtuele in-game bankrekening gestort.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Anoniem-318598639's avatar

    Het blijft een game voor zoomers

  2.   
    Anoniem-346723162's avatar

    @Anoniem-318598639: Ok boomer