Battle royale voor Call of Duty: Modern Warfare mogelijk gelekt

Call of Duty: Modern Warfare is inmiddels een week of twee beschikbaar en kwam zonder battle royale-modus beschikbaar. Eerder al waren er geruchten dat een dergelijke modus in een later stadium zou verschijnen en inmiddels is er een nieuw gerucht te wereld in geslingerd.

Dit keer heeft dataminer ‘That1MiningGuy’ de broncode van de game grondig doorplozen en bestanden gevonden die mogelijk naar een battle royale-modus hinten. De bestandsnaam ‘BR’ werd door de miner gevonden en hij weet haast zeker dat het om de modus gaat.

Infinity Ward leek de modus eerder nog uit te sluiten, omdat zij voor een zo realistisch mogelijke ervaring wilden zorgen. Mocht er een battle royale verschijnen, dan hoef je hier geen geld voor neer te leggen. Alle DLC voor de game zal immers gratis verschijnen.

Call of Duty: Modern Warfare verscheen op 25 oktober en de review zal zeer snel te lezen zijn, hier bij je vrienden van Gamersnet.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  De battle royale scheen best goed en groot te zijn in Black Ops 4, maar werd verpest door de pay2win accept.

  Kijk er naar uit hoe het hier zal zijn, hoop op een dikke grote map met 100+ spelers.

 2.   
  Anoniem-2071621988's avatar

  ben benieuwd of ze deze keer geen pay-to-win systeem toevoegen, maar kijkend naar de rest van de game denk ik dat deze battle royale best wel een kans maakt tussen de ander grote games.

 3.   
  raxpherion's avatar

  Zal wel nice zijn. Ik las ook dat ze 38 nieuwe maps ontdekt hadden. Niet zeker dat ze ook allemaal uitkomen maar een groot deel wel. Ik vermaak me er prima mee. Wel
  Jammer dat de challenges enzo bugged zijn. Progress word vaak niet geteld enzo. Soms na het spel opnieuw op te starten verholpen maar meestal niet.

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  @raxpherion:
  Echt. Nieuwe, NIEUWE maps?
  Geen oude remakes dus? Dat zou zeker niceee zijn. 😮

 5.   
  raxpherion's avatar

  @DutchGamer-W-: sorry een hoop remakes en paar nieuwe. Bedoelde meer maps die nog toegevoegd gaan worden.

  The full list of datamined maps are as follows: “Cage, Cargo, Hook, Aniyah Tac, Crash, Dam, Krovnik, Farmland, Gulag, Hospital, Layover, Lowline, Lumber, Malyshev, Milbase, Oasis, Port, Prison, Rivne, Shipment (Day and Night), Slums, Stadium, Sub Base, Super, Urzikstan, Torez, Transit, TV Station, Faridah, Rust, Takedown, Borderline, Smetna Farms, Gun Course, and Marksman Range.

 6.   
  Anoniem-573209820's avatar

  Error code dit error code dat wat een blaf spel is dit man kom er niet uit en veel mensen hebben hier last van na 3x opnieuw erop te hebben gegooit is het nu over weg ermee nooit geen cod meer

 7.   
  Anoniem-731625766's avatar