Call of Duty: Modern Warfare krijgt geen lootboxes; wel battle pass

Nog een paar dagen te gaan en dan kunnen we eindelijk aan de slag met Call of Duty: Modern Warfare. Activision brengt daags voor de launch steeds meer informatie naar buiten en zo ook vandaag. Modern Warfare zal geen lootboxes bevatten, maar krijgt wel een battle pass.

De pass komt in twee varianten beschikbaar: een gratis pass en een premium pass waarvoor je gewoon geld moet betalen. De beide passes bieden enkel en alleen cosmetische items aan die je in-game kan kopen. Het kopen van die items gebeurt met COD points die je verdiend door simpelweg de game te spelen. Wapens, attachments en andere content die de balans in de game kunnen beïnvloeden, kun je alleen vrijspelen door te spelen.

Wanneer de battle passes toegevoegd worden is nog niet bekend. De game zelf verschijnt op 25 oktober aanstaande voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  Anoniem-442135251's avatar

  Oud nieuws.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @Anoniem-442135251: Het spijt me, oprecht…

 3.   
  BozeBever's avatar

  We hadden al de mouw… en tadaa! Daar is de aap! Groots van de daken schreeuwen dat er geen lootboxes in zouden zitten moet natuurlijk financieel gecompenseerd worden!

  Een Battlepass in een full-priced game voelt niet goed gezien ik het gevoel heb toch met een halve game thuis te komen zodra ik hem heb gekocht. Oké… er is een gratis pass, maar het tuig zou geen tuig zijn als er daardoor niets meer in de game over blijft.

  Activision zijn charme-offensief werkt weer averechts. Again.

 4.   
  Anoniem-643325203's avatar

  @BozeBever: je hoeft hem niet te kopen lijkt mij of heb ik het verkeerd :=