Call of Duty 2022 wordt vermoedelijk Modern Warfare 2

Terwijl de marketingmachine rondom Call of Duty: Vanguard op volle toeren draait, duiken de geruchten over een opvolger alweer op. De kans lijkt groot dat we in 2022 te maken krijgen met Call of Duty: Modern Warfare 2. Ontwikkelaar Infinity Ward legde de lat in 2019 hoog met de reboot van Modern Warfare en na Black Ops Cold War en later dit jaar Vanguard is het best aannemelijk dat volgend jaar Infinity Ward weer wat mag laten zien met een nieuwe Modern Warfare.

Volgens insider Tom Henderson is Call of Duty 2022 momenteel in ontwikkeling onder de codenaam “Project Cortez”. De geruchten gaan dat we het in de campaign met Amerikaanse troepen op mogen nemen tegen Colombiaanse drugscartels. De link tussen de naam “Project Cortez” en het vermoedelijke verhaal zit in een verwijzing naar de film Clear and Present Danger. In deze film uit 1994, met een hoofdrol voor Harrison Ford, neemt Jack Ryan het op tegen een grote drug lord genaamd Colonel Felix Cortez.

Uiteraard is een dosis zout bij dit alles aan te raden, want voorlopig zijn het geruchten en speculaties. Allicht dat Activision en Infinity Ward nog tot volgend jaar lente stil blijven, aangezien we eerst zoveel mogelijk focus op Call of Duty: Vanguard moeten hebben.

Wordt vervolgd…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren