Call of Duty: Modern Warfare krijgt mogelijk Battle Royale modus in 2020

Neem het met een gepast korreltje zout, maar het gerucht doet de ronde dat Call of Duty: Modern Warfare na de release een Battle Royale spelmodus krijgt. Dit nieuws bracht YouTuber LongSensation via Twitter naar buiten. Volgens hem wordt het een free-to-play, standalone download. Deze uitbreiding zou wel kunnen integreren met de volledige game, voor wie die ook bezit.

De claim van LongSensation werd gesteund door mede-YouTuber TheGamingRevolution. Die meldt dat Infinity Ward inderdaad bezig is met Battle Royale. De spelmodus zou alleen nog even in de ijskast liggen, zodat men volledig kan focussen op alle grote multiplayer spelmodi en Spec Ops. Na de launch van de game zou het ontwikkelteam verder gaan met Battle Royale, zodat het ergens begin 2020 moet verschijnen.

Het blijft een gerucht zonder enige bevestiging van Infinity Ward of Activision. Toch lijkt het geen onlogische zet om de franchise ook met een vorm van Battle Royale uit te breiden. Eerder dit jaar had LongSensation het ook al bij het rechte eind toen hij meldde dat de nieuwe Call of Duty Modern Warfare zou worden.

In elk geval weten we al wel dat Modern Warfare over dedicated servers gaat beschikken en geen mini-map krijgt. Luister voor meer nieuws, geruchten en discussies over Modern Warfare ook zeker naar de nieuwste Gamersnet Podcast!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren