Alan Wake’s American Nightmare gratis via Epic Games Store

Een nieuwe donderdag, een nieuwe gratis game via de Epic Games Store. Eerder kregen we grote games als de Batman Arkham-trilogie, maar ook kleinere titels als Fez. Deze week krijgen we twee pc-games gratis: Observer en Alan Wake’s American Nightmare.

Dat komt omdat eerstgenoemde een beoordeling van 18+ heeft, waardoor dus niet iedereen het spel zou kunnen krijgen. Alan Wake’s American Nightmares is dus bedoeld om ook minderjarigen tegemoet te komen, ook al is ook deze game niet écht voor alle leeftijden geschikt. Hoewel dit natuurlijk niet de allergrootste titels zijn die Epic ooit heeft weggegeven, is dit een mooie kans om games op te pakken die je normaal gesproken wellicht zou overslaan.

Volgende week krijgen we wederom twee gratis games van de Epic Games Store: Layers of Fear (van dezelfde ontwikkelaar als Observer) en het meer kleurige en kindvriendelijke Qube. Deze giveaways gaan volgende week donderdag van start.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.