Fez gratis te krijgen via de Epic Games Store

De Epic Games Store is omstreden vanwege de vele titels die (tijdelijk) exclusief via dit Spartaanse verkoopplatform worden verkocht, zoals recentelijk Ooblets, Oddworld: Soulstorm en Borderlands 3. Echter, één ding kun je niet ontkennen: de actie met wekelijkse gratis games is gaaf. Eerder konden we Overcooked en RiME bijvoorbeeld gratis aan onze collectie toevoegen en deze week is het de beurt aan Fez.

Voor veel mensen is Fez een van de, of misschien zelfs wel dé, beste indie-titels aller tijden. Maar het blijft natuurlijk een indie-game, dus veel mensen zullen de game nog altijd niet hebben gespeeld. Deze exposure is voor ontwikkelaar Polytron Corporation dus mooi meegenomen.

Maar hier houdt het nog niet mee op: zoals eerder gezegd geeft Epic elke week van 2019 gratis games weg. Als er een titel tussen zit die niet voor elke leeftijd geschikt is, worden er zelfs twee spellen weggegeven. Dat is volgende week weer het geval: Inside heeft een rating van 17+, en is volgende week voor niets te krijgen. Vanwege die leeftijdsbeoordeling kunnen we tevens Celeste aan onze Epic-bibliotheek toevoegen. Laatstgenoemde game viel op de afgelopen Game Awards in de prijzen en was zelfs genomineerd voor de Game of the Year-titel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren