Bekijk hier de trailer van Red Dead Redemption 2 voor pc

Dat Red Dead Redemption 2 na veel vraag van de fans eindelijk naar pc komt, dat had je natuurlijk allang bij ons gelezen. Vandaag heeft Rockstar Games een prachtige trailer wereldkundig gemaakt om ons alvast in de stemming te brengen voor deze prachtige release.

De trailer is 60fps en 4K. Hierdoor komt de enorm gedetailleerde map nog beter uit de verf. Genoeg gezegd, gewoon bekijken!

De game komt volgende maand, op 5 november om precies te zijn, naar pc. Als je een pre-order plaatst via Rockstar Games Launcher kun je twee Rockstar-games gratis downloaden. Er is te kiezen uit verschillende games.

Gaan jouw handen ook jeuken bij het zien van deze mooie trailer? Wij hebben er in ieder geval zin in! Om alvast in de stemming te komen kan je natuurlijk altijd onze review van Red Dead Redemption 2 nog eens bekijken.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ben nog niet van plan om hem voor pc te kopen maar Jezus Christmus dit ziet er mooi uit

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  Ziet er echt nice uit!

 3.   
  someone else's avatar

  Misschien ga ik wel even een gaming pc in elkaar knutselen en deze game nog een keer kopen om vervolgens uren naar een kampvuurtje onder de sterren te turen. Wat ziet dit er prachtig uit zeg!

  En heel fijn Arthurs stem te horen trouwens ) ;