Nieuwe auto en King of the Hill mode in GTA Online

In GTA Online kunnen spelers deze week een nieuwe modus, genaamd King of the Hill, spelen waarbij zestien spelers het in twee tot vier teams opnemen om de controle over een gebied te verkrijgen. De modus heeft zeven maps en deelname aan de modus levert dubbele GTA$ en RP op.

Bovendien is de nieuwe Ocelot Jugular op te halen bij Legendary Motorsport en is een sportwagen met vier deuren die absoluut niet mag ontbreken in je garage. De bonussen deze week krijg je voor Client Jobs en Special Cargo Sell-missies en leveren dubbele GTA$ op. Als je nog niet bent begonnen aan die missies, dan kun je de Benefactor Terrorbyte en Special Cargo Warehouses aanschaffen met 40% korting.

Tot slot zijn er kortingen op bepaalde voertuigen en armor voor de voertuigen. Mocht je deze week nog naar het Diamond Casino & Resort gaan, dan kan je als grote prijs de Principe Deveste Eight binnen slepen. Tere ere van Halloween is ook nog een griezelig masker te verdienen.

Mocht je GTA 5 en Red Dead Redemption 2 gekoppeld hebben aan je Social Club account, dan krijg je het Slaughter Mask ook nog eens als je voor 12 december inlogt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren