Geen singleplayer DLC voor Red Dead Redemption 2

Na een spetterende verhaallijn in de singleplayer van Red Dead Redemption 2 hopen veel gamers op extra content. Maar, net zoals bij GTA 5, is de kans groot dat dit er helaas niet in zit, laat Rockstar weten.

In een interview met VG247 laat Katie Pica van Rockstar weten dat de prioriteit momenteel bij Red Dead Online ligt en niet bij een eventuele uitbreiding van de storyline. Wel wordt er geprobeerd om content met een verhaallijn, zoals de recentelijk uitgekomen Frontier Pursuits-update, in de online wereld te integreren.

Maar droog snel je traantjes, want Rockstar heeft niet alleen maar slecht nieuws voor ons. Zo worden er regelmatig grote updates toegevoegd aan Red Dead Online en ook wordt er al lang gesproken over een mogelijke komst van Red Dead Redemption 2 naar pc.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  rockstar staat ee bekend om om niets voor de singleplayer te doen alles oine te doen is zou voor de sp beschikbaar moeten zijn content enzo maar helaas

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Begrijpelijk – waarom spelers $30,- voor een verhaal laten betalen als je ze ook 6x $5,- kan laten betalen voor custom skins en andere crap.

  Er valt veel meer geld te verdienen aan “kleine” multiplayer DLCs en virtueel geld dan wanneer je echt de moeite moet doen van het schrijven van een verhaal – opzetten van missies etc.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik weet niet meer wat ik van Rockstar moet vinden. Qua singleplayer vind ik Redemption 2 een van de beste spellen ooit, maar qua multiplayer zijn het echt geldwolven van het niveau EA

 4.   
  Anoniem-73079308's avatar

  @the ultimate gamer boss: klootzakken zijn het bij rockstar.

 5.   
  420blazeit's avatar

  Pffffff wat kut en het irritante is dat ze niks van de multiplayer updates ook doorvoeren in de singleplayer.. Geen nieuwe outfits/wapens niks

 6.   
  sjaak19832015's avatar

  Ik vind het wel een hoop gezeur hier allemaal mensen als ik zo vrij mag zijn me op die manier te uiten. Waarom kunnen we nou niet gewoon blij zijn dat ze in plaats van “dlc” die tijd gebruiken om aan een pc versie te werken.

  Ik snap allemaal heel goed dat mp niet voor iedereen is en daar val ik zelf ook onder maar het is niet dat we die moeten spelen want je krijgt voor de normale prijs al een volledige sp ervaring.

 7.   
  RLXTR's avatar

  Ik snap het geklaag nooit zo goed. Ik denk dat je de single player en multiplayer los van elkaar zou moeten zien. De single player biedt één verhaal, zoals een film of een boek. Dat kun je leuk vinden of niet, maar het wordt toch niet leuker of minder leuk omdat er geen vervolg op komt?
  Dat ze Red Dead Online verder blijven ontwikkelen is toch geen probleem? Ik heb trouwens nog nooit extra geld aan de RDO uitgegeven en vind het echt prima speelbaar. Als je het erg vindt dat je zo nu en dan afgeknald, dan moet je misschien geen cowboy spelletje spelen.

 8.   
  Anoniem-2133962207's avatar

  @RLXTR: Waren de GTA 4 singleplayer DLCs niet een groot success vanwege de verhalen, zoals de Ballad of Gay Tony?

 9.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @sjaak19832015: zonder de mp content en die moet gewoon beschikbaar kunnen zijn voor de sp das mijn mening

 10.   
  Petor's avatar

  @RLXTR: Ja we klagen soms een beetje, maar dat is voornamelijk omdat The Ballad of Gay Tony zo tof was! Rockstar zijn eigen kwaliteiten laten ons naar meer singleplayer-content verlangen, dus ik snap het wel. Al is Red Dead Online voor heel veel mensen ook vet, dat snap ik 🙂

 11.   
  someone else's avatar

  daar ligt de cash, en het is jammer, maar met zo’n beestelijk goeie singleplayer die we hebben gehad voor de prijs van elke andere game… ze mogen flikken wat ze willen nu

 12.   
  Anoniem-1038731396's avatar

  Had ook maar 1 iemand dat nog verwacht dan? Ik niet in ieder geval. Ze hebben weer een nieuwe online melk koe
  Maar ja de SP is en blijft een pareltje. Daar moeten we het dan maar mee doen.