The Wolf Man is Legendary Bounty in Red Dead Online

Vorige week werden de rollen dan officieel geïntroduceerd in Red Dead Online en één van de beloftes waren periodiek opduikende moordenaars die je kunt vangen (of doodmaken) in de game. The Wolf Man wordt gezocht voor een aantal brute moorden en het lijkt erop dat hij zich schuil houdt in het besneeuwde gebied nabij Lake Isabella. Daar is niet alleen de moordende gek te vinden, maar ook veel beren en wolven en dus is het handig als je Predator Bait meeneemt als je op jacht gaat. Mocht je de missie voltooien kun je hem opnieuw opstarten voor een hogere moeilijkheidsgraad.

Mocht je spelen als Bounty Hunter, dan krijg je een rode band voor op je Red Strayhorn Boots.

Voor Collectors is een nieuw voorwerper te vinden met de Saint Denis Collection; bestaande uit cognac, de Beaulieux diamanten ring Beauchêne robijnen oorbellen. Bemachtig deze voorwerpen voor 30 september!

In de Wheeler, Rawson & Co. catalogus is nieuwe kleding te vinden als de Trilby Hat, Hurley Cap, Ledbetter Hat en Bartley Cap. Ook zijn de Fuentes Poncho, Killiman Vest en Hollman Pants toegevoegd.

Ben je zelf nog niet op de hoogte van de verschillen tussen de rollen? Bekijk gerust onze rollen-gids van Red Dead Online!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren