GN Retrospective: Borderlands

Om de release van Borderlands 3 te vieren staan we stil bij de volledige franchise. Ideaal voer om je voor te bereiden op de nieuwe game. Waar komen we vandaan en hoe werden Borderlands 1, Borderlands 2 en de Pre-sequel eigenlijk ontvangen. En we staan zelfs stil bij die vreemde eend in de bijt.

In de deze GN Retrospective behandelen we:
Borderlands 1
Borderlands 2
Borderlands: The Pre-sequel
Tales from the Borderlands

Nu ben je perfect voorbereid voordat je begint met je nieuwe avontuur! Doe vooral ook mee met de Borderlands prijsvraag en check de Borderlands 3 review!

 1.   
  Anoniem-1442599635's avatar

  hallo GN .
  Dit ide laatste keer dat ik hier kijk .jarenlang heb ik niets gezegd ik lees alleen wat ik leuk vind. er waren hier leuke reviews en babbels maar de laatste tijd zijn ik het zelfde als bij movienet een zinkend schip .Ik lees niets meer over Ubisoft en dergelijke dat word gewoon doodgezwegen ,zijn jullie de sponsering soms kwijt . Ook de leden die ik graag hier zie zijn weg ,waren ze het zat soms . Ik ben weg ik heb er hier genoeg van .

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Anoniem-1442599635: “jarenlang heb ik niets gezegd ik lees alleen wat ik leuk vind”

  Ik vind het dan weer jammer dat je anoniem reageert en dat je als ‘jarenlange’ trouwe bezoeker niet de moeite hebt genomen om je te registreren ☹

 3.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-1442599635: Jammer dat je gaat. Je mag me overigens altijd een mailtje sturen om het hier over te hebben. Buiten dat Prijsvraagvrijdag er niet meer is zie ik niet hoe we minder over Ubisoft praten? We hebben previews van de nieuwe Ghost Recon, reviews van Anno en verder verschijnen er simpelweg minder games van Ubi. Jammer om te horen en zou het er graag eens met je over hebben.