Gears 5 | Gamersnet Podcast Review

Het is de jongste telg in de Gamersnet-items, de Gamersnet Podcast Review. Deze week spreken we met Michiel, want hij is niet alleen de langst zittende GN-redacteur, ook mocht hij aan de slag met Gears 5! Al lange tijd kent hij een liefde voor de franchise en dus is het logisch dat hij de reviewer van dienst is. Onze Peter bevraagt hem het hemd van het lijf!

Lees ook de Gears 5 review!
En maak nog heel even kans op de Seagate Gears 5 2TB Game Drive

Luister naar de nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  mmx's avatar

  Ik heb mijn vergiet uhhh helm even aan de muur gehangen en mijn kettingzaag ligt op de ba(nk)ricade .kortom ik geniet lekker ouderwets met een (alcohol vrije) Bavaria .prima game dus.

 2.   
  bambam1979's avatar

  In alle eerlijkheid, dit was de eerste Podcast waar ik ooit naar geluisterd heb en heb me er prima mee vermaakt vanmorgen op de fiets naar het werk. Sowieso vind ik alles wat met Gears te maken heeft interessant. Gister Escape modus geprobeerd en vond ook die verassend leuk, ik ben de komende maanden (jaren online met vrienden) nog wel zoet met deze game.

 3.   
  someone else's avatar

  deze review podcasts zijn echt top! sowieso groot podcast fan voor alle ritjes naar de unie, en deze kortere to-the-point podcasts zijn superchill!