Fire Emblem: Three Houses | Gamersnet Podcast review

Met trots introduceren we de Gamersnet Podcast review, waar we met redacteurs van dienst spreken over hun gereviewde games! We trappen af met Wester, die op dit moment in Hong Kong verblijft en aan de slag is gegaan met Fire Emblem: Three Houses! We bespreken de game uitgebreid, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatst gelanceerde games!

Lees ook de Fire Emblem: Three Houses review!

Luister dus vooral naar de nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  pjew's avatar

  Gaaf die extra podcast!

 2.   
  Anoniem-225658991's avatar

  Leuk zo een review via een podcast. Dit moeten jullie vaker doen! =D

 3.   
  Petor's avatar

  Dank jullie wel 🙂

 4.   
  Derocker1000's avatar

  Een review als podcast is ideaal om te luisteren, I like this. Hij lijkt ook uitgebreider dan de video reviews. Maar die blijven ook leuk om naar te kijken. Nu krijg ik wel de kriebels om de game ook aan te gaan schaffen. Ik kijk al uit naar de volgende podcasts/reviews. 😀

 5.   
  Petor's avatar

  @Derocker1000: Enorm bedankt! We willen altijd de geschreven reviews uitgebreid maken, de videoreviews een beknopte versie daarvan. Met de podcast kunnen we ook lekker uitgebreid praten, dus mooie derde variant.

  En zo dadelijk zal de volgende alweer verschijnen 🙂

 6.   
  Derocker1000's avatar

  @Petor: Dat snap ik. De geschreven reviews zijn ook altijd leuk om te lezen zeker de passie die erin zit verwerkt. Maar bij gesproken reviews hoor je nog meer het enthousiasme of woede/teleurstelling van de reviewer haha… 🙂

  En super ik kijk er al naar uit. Mijn Sonos staat al te wachten tot de podcast online staat. 😀

 7.   
  Petor's avatar

  @Derocker1000: Bij dezen 🙂