Pc-versie van Borderlands 3 valt niet te preloaden

Er is slecht nieuws voor de mensen die Borderlands 3 via de Epic Game Store in de pre-order hebben gezet, want een dagje voor launch je game installeren zit er in het geval van Gearbox Softwares shooter niet in. De optie om te preloaden zal namelijk niet beschikbaar zijn, wat alles te maken heeft met de populariteit van de game.

Epics Tim Sweeney heeft dit onlangs bevestigd tegenover een nieuwsgierige Twitteraar genaamd Joe Savero, die zo brutaal was om meneer Sweeney direct te benaderen om dit te weten te komen. Het antwoord liet niet lang op zich wachten, al was het waarschijnlijk niet het antwoord waar Savero op gehoopt had.

Helaas voor Sweeney was hiermee de kous niet af. Een gewiekste Twitteraar genaamd Rick Sharp maakte de ‘scherpe’ opmerking dat het preloading van 3rd games wel gewoon als optie genoemd wordt door Epic. Gezien de jongen hier een beetje van in de war raakte, verduidelijkte Sweeney eventjes hoe het in het geval van Borderlands 3 in zijn werk gaat.

Lang verhaal kort: Borderlands 3 is zo immens populair dat het preloaden van de game misschien niet helemaal vlekkeloos zou verlopen omdat het systeem dat wellicht niet zou trekken. Met andere woorden, we moeten gewoon wachten tot Borderlands 3 officieel uit is. Ach ja, je kunt het slechter treffen. Wanneer je Borderlands 3 koste wat het kost via Steam wilt scoren, moet je tot april 2020 wachten in verband met de tijdelijke exclusiviteitsdeal die met Epic is gesloten. Volgens onze eigen Peter is het sowieso het wachten waard, zoals je in zijn hands-on van Borderlands 3 kunt lezen.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  beetje offtopic kwa deze borderlands 3 nieuwtje dan.

  Maar wel over pre orderen PC games [steam]
  Hoe/waar kan je zien wat een game gaat kosten??
  Ik wil dadelijk de nieuwe MXGP 2019 kopen. [eind deze maand komt die uit]
  Nu kan ik de game wel op wenslijstje zetten. Maar er staat nergens een prijs. Is dit altijd bij steam zo ??? Want had het eerder bij een andere game ook

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  @CHILLOZZ: Milestone doet niet aan pre-orders op Steam. Ben bang dat je het zal moeten afwachten