Borderlands 3 verschijnt op 13 september

2K Games heeft zojuist aangekondigd dat Borderlands 3 zal verschijnen op 13 september aanstaande voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor de pc zal de game een jaar lang exclusief verkrijgbaar zijn in de Epic Store. Er is direct ook een nieuwe trailer vrijgegeven die hieronder te bekijken is.

De grote baas van ontwikkelaar Gearbox Software, Randy Pitchford, heeft alvast zin in de release:

“De afgelopen jaren heeft het team van Gearbox Software heel veel passie, creativiteit en liefde gegoten in Borderlands 3 om er de grootste, meest badass en meest ambitieuze Borderlands ooit van te maken. Borderlands 3 is niet alleen een blijk van waardering aan de fans van de serie, maar ook het ideale startpunt voor nieuwe spelers om de nieuwste en beste game van deze geweldige shooter-looterserie te leren kennen, of dat nu alleen of met vrienden is, online of offline.”

Wij bij Gamersnet zijn erg benieuwd naar Borderlands 3 en we hopen dan ook snel aan de slag te kunnen met de game. Heb jij mooie herinneringen aan de Borderlands-franchise? Laat het ons vooral weten in de reacties! En als je echt alles wilt weten over Borderlands 3, bekijk ook de reveal trailer.

 1.   
  JustB's avatar

  De vorige delen echt helemaal grijs gespeeld, ja hier kijk ik naar uit! 😀

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Ik kijk er wel naar uit ja. Vind het wel apart dat ze net als bij Red Dead 2 een collectors Edition uitgeven van €150 waar dan geen game bij zit. 😛 En dat het nog verkocht wordt ook!

  Maar hoe vet ik het ook vind ik ga sowieso voor de normale editie. 🙂

 3.   
  Tadao's avatar

  Is er een collector’s edition waarbij je het kan spelen zonder launcher?