Laatste DLC-episode Assassin’s Creed Odyssey beschikbaar

Assassin’s Creed Odyssey werd na de launch voorzien van twee DLC-pakketten die bestonden uit drie episodes per stuk. De ietwat omstreden Legacy of the First Blade-uitbreiding is in december verschenen en vandaag is de laatste episode verschenen van het Fate of Atlantis-pakket, genaamd Judgment of Atlantis.

In deze laatste episode krijgen we ein-de-lijk de stad Atlantis te zien. Daar word je benoemd tot Dikastes, de rechter van Atlantis, en moet je de laatste proef doorstaan om de Staff of Hermes te kunnen beheersen. In de laatste dosis content worden tevens drie nieuwe Skill-mogelijkheden toegevoegd: Ares’ Wrath (Warrior), Blessing of Kronos (Assassin) en Kronos’ Punishment (Assassin).

Om toegang te krijgen tot Judgment of Atlantis moet je personage minimaal level 28 zijn en de Between Two Worlds- en Heir of Memories-missies hebben afgerond. Wel is er een alternatief voor spelers die level 28 nog niet hebben bereikt: je kunt ervoor kiezen om te spelen met een karakter van level 52, die vooraf ingestelde items en skills heeft. De progressie die je echter maakt, zal niet worden overgebracht naar je eigen savegame. Ook kun je geen achievements vrijspelen.

Assassin’s Creed Odyssey is verschenen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren