Assassin’s Creed-expositie geopend in Nationaal Videogame Museum

Het Nationaal Videogame Museum organiseert in samenwerking met Ubisoft een maand lang een exclusieve Assassin’s Creed-expositie in Zoetermeer. Met ruim 140 miljoen verkochte games is de franchise meteen één van de grootste ter wereld. En niet alleen de games doen het goed, want er is ook een film verschenen en momenteel trekt er een symfonieorkest rond die de muziek uit de games tot leven brengt.

De expositie in het museum is een unieke ervaring waarin bezoekers alles te weten komen over Assassin’s Creed. Niet eerder was er een expositie als deze, waarin alles op één plek centraal te vinden is. De expositie bevat behoorlijk veel achtergrondinformatie en speelbare games uit de serie. Ook kan je van alles vinden over de ontwikkeling van de games.

Voor fans is de expositie een feest van herkenning, maar ook nieuwkomers komen aan hun trekken. Tot en met 24 november is de expositie te vinden in het Nationaal Videogame Museum in Zoetermeer.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Hebben wij een nationaal videogame museum joh? Nooit geweten? Kan ik de Museumjaarkaart ook weer eens nuttig gebruiken!

  *Instant edit: Museumjaarkaart… Of toch niet…

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  @BozeBever: Ik ben er vorig jaar geweest en je kan je echt een middagje vermaken met verschillende games. Denk aan arcade kasten, nog oudere games, maar ook games op de PC, Xbox etc.