‘The Last of Us 2 verschijnt in februari 2020’

Februari 2020 wordt steeds vaker genoemd waarin een mogelijke release van The Last of Us 2 plaats gaat vinden. De geruchten blijven maar aan houden en als we alles bij elkaar optellen, zou het zomaar kunnen zijn dat februari dan toch écht de maand wordt waarin de game gaat verschijnen.

Op een Chinees forum is een post verschenen die spreekt over een verschijning in 2020. Op ResetEra is een vertaling van deze Chinese post verschenen. Volgens het bericht komen er vier versies van de game uit: een standaard, een speciale, een collector’s en een Ellie-editie. Welke inhoud de edities hebben, is nog niet bekend. De poster van het lek op het Chinese forum raadde eerder ook al de releasedatum van Death Stranding, nog vóór dat dit officieel bekend werd gemaakt.

Afgelopen maand leek stemactrice Ashley Jonhson, die de stem van Ellie inspreekt, in een interview al bijna te zeggen dat de game in februari zal verschijnen. Helaas…. werd ze tijdens het uitspreken ervan abrupt onderbroken door de interviewer. Zodra de officiële releasedatum bekend is, lees je dit uiteraard zeer snel op Gamersnet!

 1.   
  mmx's avatar

  Het word tijd vind ik .

 2.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:
  Beetje wel ja. Eerste TLoU nog op de PS3 gespeeld…

 3.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: ik denk stiekem dat deze Tlou 2 voor de PS5 uit gaat komen.

 4.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:
  Feb 2020… dan is er geen PS5, maar het zou zeker logisch zijn als ze het bundelen met de eerste reeks next-gen

 5.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: rustig afwachten dus Rolf31 ennuh nog succes gehad met je Quest naat de switch. ?? Zo en dan nu een cola light .

 6.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:
  Euh nu komt de lite versie dus dat bied perspectief haha.

  Maar nu op vakantie dus… effe een biertje doen

 7.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: vacantie. ????? Echt we zullen je missen vriend. Maar ik wens jou en je gezin een fijne vacantie .pfffffff dat is er uit en dan nu een Bavaria.

 8.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:
  thnx man. Zuiden des lands he, als eerste zomervakantie dit jaar.

  Proost!