Death Stranding lanceert 8 november; nieuwe trailer nu te zien

Een mysterieuze livestream, wat lekkage en een pre-order pagina later is Death Stranding dan eindelijk voorzien van tastbare, nieuwe informatie. En inderdaad; de gelekte releasedatum van 8 november blijkt nu bevestigd te zijn. Aan de hand van een gigantisch lange Release Date Reveal Trailer wordt de lanceringsdata niet alleen onderstreept, maar zien we ook nog eens ontzettend veel nieuwe context voor Kojima Productions eerste volledig eigen project.

De bijna negen minuten aan gloednieuwe game-beelden tonen niet alleen een reeks uiteenlopende (nog altijd mysterieuze) cutscenes, maar tonen ook meer van de gameplay. Zo is te zien hoe hoofdpersonage Sam, gespeeld door Norman Reedus, door onbekend terrein trekt met allerlei unieke apparatuur en hoe gevochten wordt in wat klaarblijkelijk verschillende dimensies zijn:

De nieuwe trailer flext ook even met de sterrencast die Kojima al wist te binden aan zijn haast psychedelische nieuwe project. Wederom schitteren, naast Norman Reedus, ook Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Guillermo del Toro, met legio andere grote namen uit de (stem)acteurswereld. Wat dat betreft lijkt Death Stranding op het narratieve gedeelte al in bijzonder goede handen te zijn.

Death Stranding verschijnt 8 november exclusief voor PlayStation 4. De game moet klaarblijkelijk ook in 4K-resolutie speelbaar zijn op PlayStation 4 Pro.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Kijk hier wel naar uit.