Technische test multiplayer Gears 5 begint op 19 juli

Op de afgelopen E3 werd aangekondigd dat Gears 5 een technische test voor de multiplayer zou krijgen en nu is bekend wanneer die van start gaat: 19 juli. De modi Escalation, Arcade en King of the Hill zullen worden getest. Ook tutorial-modus Bootcamp zal beschikbaar zijn.

Ook krijg je toegang tot de Tour of Duty, een serie uitdagingen waarmee je een exclusieve Tech Test Banner kunt vrijspelen. Met een aantal andere uitdagingen kun je verder nog drie skins voor je wapens verdienen.

Je hebt toegang tot de technische test als je Gears 5 hebt gereserveerd of als je een abonnement op Xbox Game Pass hebt. De test is beschikbaar voor Xbox One en pc’s die draaien op Windows 10. Als je recht hebt op toegang, kun je de bestanden vanaf 17 juli downloaden. De technische test is speelbaar van 19 tot 21 juli.

Mocht je een pc hebben, heb je de volgende hardware volgens ontwikkelaar The Coalition nodig:

Gears 5 verschijnt op 10 september voor Xbox One en pc.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    In ieder geval goed om te horen dat die eerste tests vroeger vallen dan gedacht; daarmee kan The Coalition in ieder geval nog even mee uit de voeten, al helemaal als je bedenkt dat Gears 4 ook al een goede proof of concept was.

    Wel maar een erg beperkt aantal modi, maar neem aan dat een publieke beta daar later wel overheen walst met meer opties om uit te proberen.