Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games van juli

Een nieuwe maand staat gelijk aan nieuwe gratis games met je PlayStation Plus-abonnement. In juli kan je je vakantie goed beginnen met twee sportieve gratis games. We gaan voetballen en racen.

Misschien zijn fysieke sporten wel het laatste wat je deze vakantie wilt doen. Vooral met deze temperaturen. Gelukkig denkt PlayStation met ons mee en kunnen we in juli op onze luie reet gaan voetballen en racen. Vanaf 2 juli zijn PES 2019 en de retro-race game Horizon Chase Turbo gratis en helemaal voor niks binnen te halen. Beide games zijn zowel alleen als online met vrienden te spelen.

De games van de huidige maand zijn tot en met 1 juli te downloaden. Heb je ze nog niet binnengehaald? Doe dat dan gauw, voordat je er weer de hoofdprijs voor moet betalen. Deze maand zijn Sonic Mania en Borderlands: The Handsome Collection voor PlayStation Plus-abonnees helemaal voor noppes te downloaden.

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Gaan we van een mooie maand naar een absoluut dieptepunt.

 2.   
  mmx's avatar

  Sonic Mania vind ik leuk .

 3.   
  Rolf31's avatar

  Pff en dan nog Tour de France kijken en WK mutsen voetbal… Mij teveel sport tegelijk en veel te inspannend joh. Krijg ik straks nog conditie…

 4.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: echt conditie alleen door kijken ?? Hm dan moet ik ook maar eens kijken dan krijg ik misschien wel een goddelijk figuur !

 5.   
  RLXTR's avatar

  Als je van voetbal houdt is PES gewoon een top game!

 6.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:

  proef ondervindelijk ondervonden dat het geen fysiek effect heeft tot nu toe bij mij… Maar als ik die sportmensen zo zie ploeteren dan word ik toch wel plaatsvervangend moe van 😀

 7.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: je hebt helemaal gelijk Rolf .wij hebben hier van die trainings toestellen als ik die zie ben ik er al klaar mee.ik heb eraan gedacht om er elektriciteit mee op te wekken voor mijn consoles echter mijn vrouw en dochter willen niet meewerken jammer toch ?

 8.   
  Drazo's avatar

  ´De games van de huidige maand zijn tot en met 1 juli te downloaden. Heb je ze nog niet binnengehaald? Doe dat dan gauw, voordat je er weer de hoofdprijs voor moet betalen. ´

  Welke hoofdprijs? Beide games zijn zeer goedkoop. Zijn ontzettend vaak in de aanbieding geweest. Je kan beide nog voor geen tientje halen. Ps Plus word duurder maar de kwaliteit word slechter.

 9.   
  emilius23's avatar

  Ik begrijp niet de kritiek op PS Plus onder deze reacties. De games die dit jaar al zijn weggegeven zijn beter dan ooit.
  Tuurlijk is PES niet voor iedereen, maar het is onmogelijk om een spel weg te geven dat iedereen leuk vindt.
  We hebben dit jaar al Steep, Hitman, Cod:MW, The Witness, Borderlands: THC, Sonic Mania en nog vele andere games.
  In 2015 was de enigste noemenswaardige titel Rocket League…

 10.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:

  Haha flauw van ze hoor. Dan maar op de conventionele manier. Of een paar zonnepaneeltjes…

 11.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: weet je ben ik bezig zelf voorzienend te worden .ik laat de boodschappen bezorgen koop alles via internet mijn games worden thuisgebracht door de post etcc etcc. En dan houden de dames hier de vooruitgang tegen.owh ik zoek nog een bier bier en snacks pack robot .

 12.   
  tijn80's avatar

  Wat een prut