Gerucht: Microsoft gebruikt geen Xbox One maar pc voor E3-demo Halo Infinite

Over enkele dagen gaat de E3 2019 van start in Los Angeles. Microsoft is van plan om groots uit te pakken men neemt in elk geval Halo Infinite mee naar de E3. De game wordt door ontwikkelaar 343 Industries al omschreven als een soort reboot van de serie. De lat ligt in elk geval hoog en dat beseft Microsoft maar al te goed…

Volgens recente geruchten zal men de E3-demo van Halo Infinite namelijk vanaf een pc gaan spelen. Er wordt wel een Xbox-controller gebruikt, maar analisten voorspellen dat Microsoft het niet aandurft om het aankomende vlaggeschip te tonen met de inmiddels wat verouderde hardware van de Xbox One.

Over enkele dagen weten we in elk geval wat Microsoft met de wereld wil delen. Zondagavond, om 22:00 uur Nederlandse tijd, gaat de Xbox E3-persconferentie van start.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Lijkt me absoluut geen schande. De meeste E3-demonstraties zijn altijd al pre-renders op consoles geweest of live demo’s vanaf pc’s.

  Zolang je er maar transparant over bent en niet loopt te lullen dat een (pc) render vooraf “live gameplay” van een console is, you good.

 2.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: ik ben het met jou eens Tom.moeten jullie ook nog naar L A als jullie niet alleen durven wil ik wel mee dan hebben jullie een goede oppas toch ik ben er al eens geweest .

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @mmx: Nee, helaas gaat niemand van Gamersnet dit jaar naar de E3.

  Maar geen zorgen, hoor. We zijn zelf ook best wel bekend met de stad en het evenement.

 4.   
  mmx's avatar

  @Tom Kauwenberg: jammer voor jullie.ik vond het altijd leuk om te kijken als jullie daar rondliepen.