Mario is een enabler | Gamersnet Podcast #63

Iets vroeger dan verwacht, maar Peter en Tom zijn alweer terug met aflevering #63 van de infameuze Gamersnet Podcast! Het aanbod aan heet nieuws ligt daarmee iets lager, maar toch vinden de twee heren genoeg games om te bespreken en nuance om overboord te gooien.

Zo mocht Peter eindelijk los over Super Mario Maker 2, speculeren we verder over wat nu zo goed als definitief Call of Duty: Modern Warfare heet en hebben de heren nog een appeltje te schillen met, jawel, Electronic Arts

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gewauwel) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  Mike Gevers's avatar

  Call of Duty: Black Ops 4 (gestileerd als CoD: IIII) voelde zeker voor mij als Romeins historicus pijnlijk, want natuurlijk telt “IIII” niet als ons nummer 4! Maar tegelijkertijd werd “IIII” wel gebruikt in de tijd van de Romeinen… door de plebs die het cijfersysteem niet snapten en die zich geen geletterde steenhouwer konden veroorloven voor hun grafstenen. Alleen aristocraten gebruikten “IV” om ons cijfer 4 aan te geven. Maar blijkbaar vindt Activision zijn klanten dus fucking plebs die geen Romeinse cijfers kunnen begrijpen. Ik bedoel, maak daarvan wat je wilt… Kappa

  En wat Apex Legends betreft: ik speel die game niet meer, dus is hij dood. Toch?! Toch…?

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Wat een heerlijke aflevering! Ik heb echt hardop staan lachen bij Peter zn zelfreflectie :’) Vaker op dit soort tijden opnemen, want de afgelopen keren merk je dat er een opgewektere sfeer hangt als het niet op vrijdagmiddag is en dat is fijn om naar te luisteren!