Unboxing: ASUS ROG Strix Scope

Een nieuw jaar, een nieuw ASUS ROG Strix-toetsenbord. De “Scope” is het nieuwste mechanische model van de Republic of Gamers, ditmaal toegespitst op de pc-gamer met een voorliefde voor shooters. Dat, tegen “grofweg dezelfde prijs” als andere Strix-toetsenborden die voorafging.

Hoe wil het toetsenbord diens vizier echter op die precieze doelgroep zetten? Dat zetten we binnenkort uiteen in Gamersnet Gear, maar uiteraard maken we eerst netjes kennis met het keyboard, middels deze unboxing…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  duur led plankje hahaha

 2.   
  tranceguy's avatar

  Filmpje doet t niet?

 3.   
  tranceguy's avatar

  @CHILLOZZ: Zo duur issie nu ook weer niet,

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @tranceguy: Hier lijkt de video het gewoon te doen. Geeft-ie bij jou een foutmelding, of wat zie je (niet)?

 5.   
  darroox's avatar

  Ik zoek nog steeds software die RGB van verschillende merken met software met elkaar synct, er is wel zoiets maar dat werkt niet met mijn coolermaster octane toetsenbord.

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @darroox: Dat soort software is vaak leuk geprobeerd, maar als het niet van de merken zelf komt, is het vaak ook rete-instabiel. Sowieso mis je dan vaak de native support van bepaalde games, zoals Ubisoft veel doet met Corsair of de lijntjes die Razer legt voor Chroma-ondersteuning.

  Sowieso is de Octane een vrij verouderd model van Cooler Master, die inmiddels lang en breed vervangen is door de MasterKeys-serie. Misschien is het dan eens tijd om (tegen een zacht prijsje) over te stappen naar iets nieuws, wat misschien wél flexibeler is qua RGB?

 7.   
  Kauwgom's avatar

  @Tom Kauwenberg: wabende toch een nekzwetser haha maar lekker plankje!