Gamersnet Gear: Nacon Revolution Unlimited Controller

Na de Revolution Pro Controller en Revolution Pro Controller 2 komt Nacon met nóg meer gevolg voor hun populaire lijn pro-controllers voor PlayStation 4. De Nacon Revolution Unlimited is net zo uitgebreid, kan draadloos gebruikt worden én laat zich veel beter aanpassen aan de wensen van de gamer in kwestie…

Onze Peter ging urenlang hands-on met de controller op PlayStation 4 en pc. Hoe bevalt de “ongelimiteerde” opvolger van de de Nacon Revolution-lijn? Je hoort en ziet het natuurlijk bij een nieuwe Gamersnet Gear!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik blijf mijn eigen controllers wel aanpassen. Dat is bij zowel playstation als ook xbox one erg makkelijk.

  Ik heb in al mijn controllers [3 PS4 & 1 xbox one controller] xbox one elite sticks gemonteerd. Stelt geen zak voor en is superrrrrrrr fijn.

  Shooters in de zin van CoD of battlefield speel ik niet dus die peddels heb ik niet nodig.
  Ik speel dus met beide controllers. Kwa layout vind ik persoonlijk dat het verschil niet dermate groot is om daar wederom zo’n groot punt van te maken. Want zogroot is dat punt zoals gezegd dus niet.

  Ik ben van orrigine een playstation speler. En riep vroegahhhh ook altijd dat ik hardcore PS controller fan ben omdat die thumbsticks fijner zitten. Nu speel ik een jaar of 2 ook met xbox one controller. EN moet zeggen dat ik vrij fijnloos switch tussen ps4 en xbox one controller. zo groot is het verschil niet.
  Vind wel bij playstation de shoulder buttons vele malen fijner. met name de R/L2