Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hoe kan Nacon revolutioneren op de Revolution Pro Controller 2? | GamersNET Gear

Nadat Nacon furore maakte met de Revolution Pro Controller voor de PlayStation 4 (en daarmee de Razer Raiju uit het water blies), komt de Spaanse makelij nu met een ‘vervolg’. Wat vernieuwt de tweede Revolution precies, en is het wel genoeg om een prijsverhoging te verantwoorden? Daniรซl ging er volop mee aan de slag en deelt zijn ervaringen in deze gloednieuwe GamersNET Gear…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  upgrade: Zet de thumbsticks zo zoals wij [de echte playstation spelers] gewend zijn.

  dus gewoon thumbsticks langs elkaar ipv xbox layout

 2.   
  Tom's avatar

  Ik snap niet waarom sommigen daar zo’n groot probleem van maken. Ik prefereer zelf ook de Xbox-layout, maar dat wil niet zeggen dat ik telkens ga zeuren over die van de PlayStation als ik die ergens spot. Het is letterlijk tien seconden wennen, in de meeste games merk je het verschil daarna al echt niet meer.

  Voor Nacon zou het wellicht een leuke spin-off zijn, maar gezien ze vooral willen werken met dezelfde materialen en body’s (zoals nu is gebleken), betwijfel ik sterk of dat voor ze in het verschiet ligt.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "Ik snap niet waarom sommigen daar zo’n groot probleem van maken. Ik prefereer zelf ook de Xbox-layout, maar dat wil niet zeggen dat ik telkens ga zeuren over die van de PlayStation als ik die ergens spot. Het is letterlijk tien seconden wennen, in de meeste games merk je het verschil daarna al echt niet meer.
  Voor Nacon zou het wellicht een leuke spin-off zijn, maar gezien ze vooral willen werken met dezelfde materialen en body’s (zoals nu is gebleken), betwijfel ik sterk of dat voor ze in het verschiet ligt."

  Klopt helemaal tom. heb ik ook ervaren met mn xbox one controller voor PC.
  Maar ik bedoel maar. waarom gaan ze voor een playstation console ineens de xbox layout geven
  Denk aan jouw elite.. waarom zou xbox bijv ineens daar de PS layout doen.. Das toch raar.
  Ik ben voor keuzes… Laat de consument gewoon kiezen. het gaat om PS en Xbox. dat zijn DE 2 grote jongens. Maak het dan zo dat je [voor beide consoles] zelf de keuze kunt maken welke layout je wilt..
  Dat moet kwa kosten ook niets uitmaken.

 4.   
  Tom's avatar

  CHILLOZZ schreef, "Dat moet kwa kosten ook niets uitmaken."

  Behalve dat ze daarvoor een compleet nieuwe mal moeten fabriceren en bijbehorende extra moeite moeten doen om de onderliggende printplaat en onderdelen te verplaatsen.

  Er is een reden waarom deze tweede versie fysiek zo ontzettend veel lijkt op de eerste; dat drukt gigantische kosten, omdat er in het fabrieksproces nauwelijks aanpassingen gedaan hoeven te worden.

  En natuurlijk gebruikt de Xbox Elite de standaard Xbox-layout, dat is immers Microsofts keuze. Er zijn vast derde partijen die het andersom doen en daar lof mee scoren.

  Sony zelf zou ook nooit voor de andere kant kiezen, maar Nacon is als derde partij vrij om zelf te beslissen wat nu dรฉ eSports-layout is. Naar het schijnt prefereren immers de meeste professionele spelers de Xbox-indeling, en dit is en blijft een controller die daarop gericht is.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hopelijk komen ze ook met een draadloze versie, mits de dongle niet te groot is. Dat zou echt onacceptabel zijn.

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "Hopelijk komen ze ook met een draadloze versie, mits de dongle niet te groot is. Dat zou echt onacceptabel zijn."

  hahah kutjong hahaha… nopez love ya ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  maar jij houdt toch ook van lekker lange uitstekende staven… ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  CHILLOZZ schreef, " maar jij houdt toch ook van lekker lange uitstekende staven… ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

  Alleen in het weekend