Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is Nacons ‘Revolution’ dé pro-controller voor PlayStation 4? | GamersNET Gear

We zagen de controller al aangekondigd en unboxt worden, maar nu is onze PlayStation-man Daniël er echt goed mee aan de slag geweest: de Nacon Revolution Pro Controller.

Is deze gamepad à 110 euro een goede zet voor PlayStation 4- of pc-gamers? Samen met Tom bespreekt ‘de Baard’ zijn bevindingen over de gewaagde controller van het Spaanse Nacon…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  het is lichtje [kuch kuch kuch] helemaal te merken dat tom de Xbox fanboy is…
  Zal ik dan maar als 1e de verwachte reactie plaatsen…
  De Thumbsticks staan helemaal verkeerd. Dus ballenproduct. 😆 😆
  Ik maak mijn eigen PS4 ELTE controller wel, ben in afwachting voor mijn bestelde elite pack. En dan kwestie van monteren…
  Dan ben je voor een kleine 15 euro meen 13 klaar en heb je je eigen dualshock 4 controller ala elite gemaakt 😀

  afsluitende deel ben ik t dan wel helemaal mee eens. laat maar meer van dit soort spullen/fabricanten die zoiets maken komen. Hoe meer hoe beter. [en wellicht ook betere prijzen dan]

 2.   
  Tom's avatar

  Betere prijzen? Dit is oprecht een hele schappelijke prijs voor zo’n kaliber controller. Probeer maar eens een stevige en tweakbare gamepad te vinden die (zo ver) onder de 150 euro zit.

 3.   
  Mattiees's avatar

  het lijkt me wel een degelijk beestje 🙄

 4.   
  Gelmir_Surio's avatar

  Ziet er goed uit. Goede review. Wat ik wel mis en dat zit misschien in de unboxing, maar die heb ik niet gezien. Ik hoe lang de kabel is. Dat lijkt me best relevant aangezien niet iedereen even ver van zijn ps4 af zit.

 5.   
  Sixty's avatar

  voor een pro gamer zal dit wel een goede controller zijn, en voor fighting games kon je al in de settings per speler all grab moves onder 1 knop zetten dus ik denk dat de fighting game comunity het gewoon houd bij de arcade sticks en de ps controller.

  de reden dat ik niet van de xbox conroller hou is omdat in tegen stelling tot de PS controller alles toch verder weg zit omdat hij zo groot is. dan liever iets kleiner zodat ik sneller overal bij kan.

 6.   
  JaslanNL's avatar

  De reden waarom ik geen PS thuis heb staan is deels omdat ik de controller niet fijn vind om mee te spelen. De lay-out, de bolle sticks.. nee. Door dit soort prachtoplossingen komt de overweging om toch nog eens een PS te halen dichterbij.

 7.   
  Tom's avatar

  Gelmir_Surio schreef, "Ziet er goed uit. Goede review. Wat ik wel mis en dat zit misschien in de unboxing, maar die heb ik niet gezien. Ik hoe lang de kabel is. Dat lijkt me best relevant aangezien niet iedereen even ver van zijn ps4 af zit."

  Tegenwoordig verwerken we veel van de ‘basisinformatie’ in de geschreven review, die nog volgt. Maar inderaad, het is ook al enigszins te zien in de bijbehorende unboxing van de Nacon Revolution.