T & Sugah lanceert titeltrack mountainbike-game Descenders

Het Nederlandse drum and bass-duo T & Sugah heeft er twee jaar op moeten wachten, maar met het verschijnen van Descenders mag dan ook eindelijk de titeltrack van het mountainbike-spel het daglicht zien. Het nummer – toepasselijk genoeg Descenders genaamd – is verschenen bij Liquicity.

Dat is an sich geen verrassing: alle muziek van Descenders komt bij dat Nederlandse liquid drum and bass-label vandaan. Zo maakte de launch trailer van het spel ook gebruik van het recentelijk uitgebrachte Love Wins Again van Koven.

Vind je T & Sugah’s Descenders tof, dan kun je het nummer ook checken op Spotify of Bandcamp.

Descenders laat je razendsnel van een berg af fietsen in willekeurig gegenereerde omgevingen. Aan jou de taak om niet op je bek te gaan. Erg tof, zo lieten we al blijken toen we vijf redenen noemden waarom de game snoeihard is.

Na een lange Early Access-periode (wij hadden in februari van vorig jaar al een Early Access review), is Descenders op 7 mei dan toch eindelijk verschenen op Steam, Discord en de Xbox One.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Vet! Moet sowieso de game binnenkort weer een keertje oppakken. ’t Is weer even geleden dat ik wat afdalingen gevat heb en, van wat ik heb meegekregen, is er een flinke bom nieuwe content gedropt.

  2.   
    Wester Wagenaar's avatar

    @Tom Kauwenberg: De game schijnt het afgelopen jaar inderdaad een flink stuk beter te zijn geworden, getuige o.a. de overwegend positieve reacties op Steam. Zal je niet verbazen dat ik zelf Descenders puur wil checken vanwege de soundtrack van m’n favo label ūüėČ