Descenders dit weekend gratis te spelen; BMX-spel weer verder uitgebreid

Het Utrechtse ontwikkelteam van RageSquid blijft niet stilzitten rondom Descenders, het extreme downhill BMX-spel. Nadat de game post-release al werd uitgebreid met nieuwe modi en mod support, fiets ook de zogenaamde Bike Park Update dit weekend binnen.

Om te vieren dat Descenders zich uitbreidt met meer stunttracks, geniet de Nederlandse game nu ook een mooi promotieweekend op Steam. Pc-gamers mogen de game daar dezer dagen gratis binnenhalen en spelen, met fraaie kortingsprijs (13,79 euro) voor hen die de game daarna ook willen houden.

Mocht je Descenders de afgelopen maanden gemist hebben, weet dan dat dit “fietsspelletje” een genadeloos harde ervaring kan zijn. Al vanuit Early Access was duidelijk dat indie-ontwikkelaar RageSquid goed op weg was, maar sinds de officiële release is Descenders pas écht hard naar beneden komen denderen qua content.

Oorspronkelijk verliet Descenders diens vroege proefperiodes rond mei 2019, op zowel pc als Xbox One. Inmiddels staat de game ook gepland voor PlayStation 4 en Nintendo Switch, welke aanstaande juni nog te verschijnen staan.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren