Far Cry 5 voor current gen best verkopende game voor Ubisoft

Ubisoft heeft naar buiten gebracht dat Far Cry 5 voor de ontwikkelaar en uitgever de best verkopende game is van de huidige generatie consoles. Het bedrijf laat dit weten in een financieel rapport. Tevens laat het rapport zien dat The Division 2 het ook meer dan prima doet.

Ook komen er vóór maart 2020 nog drie onaangekondigde titels beschikbaar. Volgens de geruchten zou één van deze titels het langverwachte Watch_Dogs 3 zijn. Dit deel zou zich in Londen af moeten spelen.

Begin dit jaar kwam Far Cry New Dawn beschikbaar en gaat verder waar Far Cry 5 gestopt is, hetzij enkele jaren later. Onze Amador gaf New Dawn een prachtige acht als cijfer.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Ik vind het idee achter deze game echter misselijk makend waarsoor ik dr ook niet van geniet
  Deze game (de makers ) hebben hun inspiratie van de gebeurtenissen van jones town (zieke sekte)

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  @the ultimate gamer boss:
  Hoeft niet per-‘se Jones Town te zijn, Scientology is ook een sekte en er zijn er nog genoeg in Amerika waar ze een persoon vergoddelijken.

  Het idee dat een groep mensen, blindelings 1 persoon volgt is dan ook niet zo een heel nieuw concept tot de Far Cry wereld, 3 en 4 hadden het ook. 3 had indoctrinatie door medicijnen (drugs / planten), 4 indoctrinatie door militair geweld, 5 indoctrinatie door religie.

  Indoctrinatie speelt gewoon een grote rol in de afgelopen Far Cry’s.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Alfa Warrior: hoefd niet ? Is bewezen

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @the ultimate gamer boss: Volgens mij is het nog altijd een mengelmoes van inspiratiebronnen. De setting van Far Cry 5 heeft, naast Jonestown en Scientology, ook veel overeenkomsten met culten als die van Heaven’s Gate bijvoorbeeld.

  Uiteindelijk lijkt het me irrelevant welke religieuze groep de meeste inspiratie heeft gegeven, het punt blijft dat de centrale thema’s van veel van dat soort partijen overgezet zijn naar de game.

 5.   
  bartofzo's avatar

  @the ultimate gamer boss: Waarom is dat dan zo misselijkmakend? Het is niet zo dat ze in een goed daglicht worden gezet want het zijn echt de bad guys in de game