Ghost Recon: Breakpoint is al uitgelekt

Vorig week verscheen er een teaser voor een nieuwe Tom Clancy-game en meteen werd er al druk gespeculeerd. Krijgen we een nieuwe Ghost Recon, Splinter Cell of wellicht iets heel anders en komt Watch_Dogs 3?

Vanavond is de aankondiging van de nieuwe game, maar de titel en summiere informatie is al gelekt. De nieuwe game wordt Ghost Recon: Breakpoint. Onderstaande afbeelding verscheen kortstondig op de Duitse webwinkel van Ubisoft, maar een gebruiker van Reddit wist snel een screenshot te schieten. Op de afbeelding zien we de Wolves-editie en een standbeeld van een soldaat.

Los van de naam is er nog maar heel weinig te zien op de afbeelding. De naam werd overigens al eerder voorspeld op Reddit, inclusief wat meer details. De game zou een vervolg worden van Ghost Recon: Wildlands en volgens de geruchten verschijnt de game op 4 oktober voor pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Of dit alles keiharde feiten zijn, komen we vanavond vanaf 21.30 uur te weten.

 1.   
  tijn80's avatar

  Jammer. Had toch graag een Splinter Cell gezien.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Dat doet toch pijn voor iemand die al tijden op een nieuwe splinter cell game zit te wachten.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Werd Wildlands niet enorm lauwtjes ontvangen, ondanks het feit dat het een prima game is?

  Had echt niet verwacht dat precies dát de franchise zou zijn die ze nu voort willen zetten. Splinter Cell voelt momenteel overduidelijk als de publieksfavoriet, als we dan toch op zoek zijn naar meer Clancy-materiaal.

  Misschien dat we op E3 meer horen over de voortzetting van Fishers verhalen of misschien meer Watch_Dogs dan?

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  @Tom Kauwenberg:
  Sam had een cameo in Wildlands, maar er is al jaren geen nieuwe SC-game geweest.
  Van Watch_Dogs heb ik het gevoel dat de verkoopcijfers van WD2 enorm tegenvielen, als wel de gebruikerservaring – hij was zeker niet slecht. Maar hij was ook absoluut niet van dezelfde kwaliteit als die je mag verwachten.

  Wildlands was – in mijn ogen – kwalitatief gezien goed, vermakelijk en uitdagend op de hogere difficulty settings, vooral wanneer je hem co-op speelt.

 5.   
  Turk–Life's avatar

  Opgelucht dat het geen nieuwe plintercell is. Een nieuwe ghost recon wildlands is zeer welkom!

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Alfa Warrior: Dat was me ook bekend. Ik kan me nog herinneren dat vorig jaar juist die cameo een boel mensen hoopvol stelde voor een E3-onthulling van Splinter Cell.

  Elk jaar circuleren er overigens wel wát geruchten rondom Splinter Cell, net voor E3, maar nu voelt het echt een beetje alsof Ubisoft er gewoon geen zin meer in heeft.

  Misschien is Ubi gewoon klaar met puur verhalend Clancy-materiaal, wellicht zoeken ze het nu meer om die naam om te vormen naar meer multiplayer-minded materiaal? Siege en Wildlands leken dat in ieder geval wel te doen voor hun respectievelijke franchises.